*Ring ring* ”Loimi-Hämeen Jätehuolto, neuvonta”

Muutaman kuukauden päästä minulla tulee täyteen kaksi täyttä vuotta Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n toimistotöissä palveluneuvojana.

Aloitin siis tammikuussa 2013 nykyisessä pestissäni, jota minulle tarjottiin, kun toimistoon tuli tarve äitiysloman sijaiselle. Sitä edelsi kaksi kesää kesätöitä (jotka olivat myös työharjoitteluita) ja yksi syksy tuntisopimuksella viestinnän kehittämispuuhissa.

Hain kesätöihin tuonne jo keväällä 2011, mutta vasta toisella hakukerralla 2012 minut valittiin. Täytyis kysyä meidän silloiselta hallintopäälliköltä miksi juuri minut valittiin. :D

Tuntisopimukset saimme Nurmen Hetan (joka on siis myös keke) kanssa, kun olimme kesän 2012 aikana keränneet erilaisia pieniä asiakasviestinnän parannuskohteita ja meitä pyydettiin sitten toteuttamaan omat ehdotuksemme syksyksi.

Suvi tärkeimpien työvälineidensä kanssa; puhelimen, headsetin ja tietokoneen.

Työnkuvaani kuuluu asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostissa, vierailuryhmien emännöinti, esittelyt ja neuvonta muualla kuin Kiimassuolla, ympäristökasvatus meillä ja muualla.

Hetakin on nykyään lähes vakiokalustoa, ja vuorottelemme Kätmän-kissahahmona koulukeikoilla. Lisäksi teen välillä mediatiedotteita, vastaan omalta osaltani nettisivuista, Facebookista, viestintämateriaaleista… Vaihtelua löytyy, ainakin näin listattuna. :)
Loimi-Hämeen Jätehuollon piha-alue

Kiinteä työaika tietokoneen ruudun edessä saa sieluni ja hartiani usein kaipaamaan takaisin ulkotöihin, joita tein kesähommissa.

Toisaalta toimistohommat ovat monipuolisempia, ja olen oppinut valtavasti! Tuntuu paljon suuremmalta tieto- ja kokemusmäärältä kuin 4 vuotta amkia. :D Se onkin yksi työni paras puoli – jäteala on mun juttu, koska se on juuri nyt kehittymässä ja muuttumassa voimakkaasti, ihan valtakunnallisestikin.

Suvi Kätmän-puvussa.
Yksittäisistä tähtihetkistä ensimmäisenä tulevat mieleen ainakin esiintymiset Kätmän-kierrätyskissana.

Lapset ovat vain niin mahtavaa yleisöä kommentteineen ja vilpittömine huomatuksineen. :) Ei haittaa, vaikka kokovartalofleecessä hikoiluttaa aivan sairaasti.

Tuikkujahdin tulos!

Viime talvena keräsin toimialueen kouluista Tuikkujahti-ympäristökampanjan tuloksena kootut tuikut.

Toivon ammatilliselta lähitulevaisuudelta, että sijaistettavani saisi suurperheen pienillä ikäeroilla (heh), ja että saisin itse vielä enemmän vastuuta viestinnästä ja ympäristökasvatuksen kehittämisestä.

____________________________________________________
Suvi Lehtinen, tänä vuonna (2014) valmistunut keke

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: